• Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +36 20 665 9646

Ügyfeleinkkel kialakított, jó viszonynak köszönhetően, részesei lehetünk szabadidős elfoglaltságaiknak is. Legyen szó veterán autók részleges, vagy teljes felújításáról, túrázásra használt terepjárók teljes javításáról, vagy éppen autósportos igények kielégítéséről.
Amennyiben a megkeresés, csak részmunkák elvégzésére vonatkozik, (csak karosszériajavítás, csak fényezés) mert a többi feladatot máshol szeretnék megoldani, abban az esetben egyszeri kiszállási díj ellenében, Kollégáink külső helyszínen is fel tudják mérni a munka ránk eső részét, és az ott látottak alapján, egy pontos árajánlatot készítünk meglévő, és leendő Ügyfeleink részére.
Egyedi munkáink között, autóipari tevékenységeken túl szerepelnek más területről érkező megrendelések is. Állandó Megrendelőink között tudhatunk világítástechnikai vállalkozásokat illetve dísztárgyakat készítő műhelyeket is. Az általuk megrendelt alkatrészek festéssel történő felület kezelése után, az összeszerelt termékek, neves Magyar, és nemzetközi szálloda, és gyorsétterem láncok üzleteiben kerülnek beépítésre. Galéria menüpont alatt számos példát talál egyedi munkáinkra.